Gå til sideindhold
Aktuelt i Ungdomsskolen
Generel information

Generel information

Efterskoleelever

Efterskoleelever

Hvis du går på efterskole, har du mulighed for at tilmelde dig et weekendhold på Vejle Ungdomsskole. Vær opmærksom på at du skal møde alle 5 dage, hvor undervisningen kører. Det er typisk 3 weekender i træk, men du kan se datoerne på de enkelte hold.

Førstehjælp

Førstehjælp

Husk at du skal være tilmeldt et førstehjælpskursus, inden du melder dig til et knallerthold. Du behøver ikke at have gennemført kurset når du starter på knallertholdet, men du skal være tilmeldt. Kurset består af 4 timers hjerte-lunge-redning (gælder 3 år) og 4 timers færdselsrelateret førstehjælp (gælder 1 år). Du kan bruge beviset, hvis du tager kørekort til bil. De fleste af vores kurser er weekend fra kl. 9-17, men vi har også enkelte kurser på hverdagsaftener med 4 timer hver aften.
Bestå prøven

Bestå prøven

Du skal op til en teoriprøve samt en praktisk prøve. Hvis du har nogle indlæringsvanskeligheder, er ordblind eller har andre udfordringer, vil vi gerne have en snak med dig inden kurset, så vi har mulighed for at hjælpe dig så godt som muligt. Du kan sende en mail til Lene (lensc@vejle.dk) eller sms/ringe på 24971097. På Sikkertrafik.dk har du mulighed for at øve dig på teorispørgsmålene.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)


Info om weekendholdene

Info om weekendholdene