Gå til sideindhold
Projekter / Klar Parat

Info om Klar Parat

Ungdomsskolens tilbud til unge der er erklæret ikke-uddannelsesparat (eller som er i risiko herfor).

8 ugers forløb på Domus.

Perioder og ansøgningsfrist:

1:  21. aug. - 13. okt. 2023 (7.juni 23)

2:  26. okt. - 20. dec. 2023 (21.sep. 23)

3:  15. jan.  - 15. mar. 2024 (6. dec. 23)

4:  8. april - 7. juni 2024 (6. marts 24)

Klar Parat kalender-2023-24

Venligst udfyld nedenstående visitationsskema digitalt og send det via e-mail til: nijoh@vejle.dk

MILIFE er et omfattende undervisningskoncept, der omhandler personlig kompetenceudvikling for alle børn og unge mennesker. Det er for børn i mellemgruppen, for unge i overbygningen og de der deltager i en ungdomsuddannelse, eller de som endnu ikke har fundet vej til en uddannelse. 

 

MILIFE er baseret på en viden om, at den bedste læring sker i forbindelse med højt selvværd, høj involvering, positiv energi, fysiske aktiviteter, støttende relationer samt med indhold og læringsmiljøer, der er udfordrende, engagerende og meningsfulde.

 

MILIFE giver børn og unge mulighed for at tilegne sig personlige og sociale kompetencer, som er afgørende for at være velfungerende mennesker og for bedre at kunne opnå deres personlige mål. Vi ser, at MILIFE medvirker til, at eleverne klarer sig bedre på deres vej gennem skole og uddannelsessystemet.  Det tager udgangspunkt i tredive personlige og sociale kompetencer som fx at håndtere følelser, løse konflikter, arbejde i grupper, etablere og vedligeholde konstruktive relationer, lære at opstille og nå positive mål, anvende personlige og effektive læringsstrategier, træffe ansvarlige beslutninger blandt meget mere. Senest opdateret 16.01.2024 09:44 af LS
Apricore logo