Gå til sideindhold
Projekter / Søg projektpulje

Ungvejles Projekt Pulje

Velkommen til, her kan du læse mere om - og ansøge Projekt Puljen. 

 

MED OS KOMMER DU HURTIGT FRA IDÉ TIL HANDLING.

Vi kommer selv på mange ideer, men vi tror på at du kommer på bedre. Derfor vil UngVejle gerne give dig muligheden for at udleve dine ideer og hjælpe dig til at skabe initiativer for andre unge i kommunen.

Ungvejles projektpulje støtter kulturel mangfoldighed og fællesskabende aktiviteter. Det er vores håb at puljen kan rykke grænserne for, hvad ungedemokrati og aktivt medborgerskab er i dag.

Så brænder du for at skabe noget nyt, noget anderledes, noget fællesskabende, noget der gavner flere end dig selv, noget der inspirerer, så ansøg penge til dit projekt med det samme.

 

HVAD ER PROJEKT PULJEN? 

Det er Ungvejles projektpulje, hvor du kan søge op til 5.000 kr,-.

Du kan også søge andre midler som:

Vejledning fra UngVejles Ungeambassadører eller udstyr fra UngVejles fantastiske lager. 

Behandlingstiden er kun 14 dage, så du hurtigt kan komme fra ide til handling. Det er super nemt at ansøge og vi hjælper dig hele vejen. Der er kun 3 punkter: 

  1. Udfyld ansøgning 
  2. Udfør din ide 
  3. Indsend dokumentation

 

Ideen til Ungvejels projektpulje opstod i 2020 i en bus fyldt med teenagere på vej til et event I Svendborg. De ønskede at give flere unge mulighed for at realisere deres fede ideer og derved gøre det let at kunne udvikle og gennemføre kulturprojekter i Vejle. Puljen er en videreudvikling af projektet Ungeambassadørerne og en indsats UngVejle gør for at udbrede vores værdi om ungedemokrati.

Du søger puljen ved at udfylde ansøgningsskemaet og du får svar på din ansøgning inden for 14 dage. Du kan søge alle ugens dage, 24 timer i døgnet.

“So what is the catch?” INGEN. Vi er her for at støtte ungdomsinitiativer. Dog er der nogle retningslinjer for at ansøge.

 

Du kan søge Ungvejles projektpulje hvis:

  • Du er mellem 13- 22 år
  • Du er bosat i Vejle Kommune
  • Du kan søge op til 5000 kr til dit projekt
  • Der er min. 14 dage til dit projekt afholdes.


Senest opdateret 12.04.2021 07:08 af LS
Apricore logo