Gå til sideindhold
Fritidscentre / Solsikkens FC

Solsikkens Fritidscenter tilbyder et væld af aktiviteter og oplevelser sammen med andre børn og unge:

Solsikkens Fritidscenter tlf. 20459453

 

Fritidsklub

Fritidsklubben er et tilbud til børn der går i 4. klasse til 10. klasse.

I fritidsklubben kan du komme og købe et måltid mad, sidde i køkkenet og slappe af efter en dag i skole. Der er også muligheder for at lave forskellige aktiviteter såsom at spille PlayStation, fodbold, gamer-PC, brætspil, gå i salen, bordtennis, pool og mere. Der er altid personale klar til at lave aktiviteter med jer.

I fritidsklubben tager vi også på ture ud af huset som kan være i svømmehal, tur på crossbanen, til grænsen for at handle, ud i naturen eller hvad vi nu finder på! Men skynd jer at skrive jer op til en tur ud af huset, for det er noget klubmedlemmerne elsker!

Der er også god plads til at udfolde sig kreativt i vores Krea-rum. Her har vi materialer til at lave al verdens ting. Alt fra ler til malerier, til smykker og har du en god ide, så siger du bare til! Og du får selvfølgelig hjælp fra vores kreative medarbejder.

 

Åbningstider:

Mandag til torsdag: 13.30 – 17.30

Fredag: 13.30 – 17.00

 

 

Juniorklub

Juniorklubben er for børn og unge fra 4. klasse til 8 klasse.

Har du det meste af fritiden fyldt ud, og gerne vil gå i klub, er juniorklub en fin mulighed. Her kan du komme mandag og fredag - Samme aktiviteter som i fritidsklubben.

 

 

 

 

Åbningstider:

Mandag kl. 13.30-17.30

Fredag kl. 13.00 – 17.00

Ungdomsklub

Ungdomsklubben er for dig mellem 13-18 år, som gerne vil hænge ud med kammeraterne efter en lang dag. I ungdomsklubben er der nogle voksne, som tager godt imod jer når I kommer og her har I plads at lave forskellige aktiviteter, slappe af og hygge jer. Her er mad som kan købes i baren og de voksne er altid interesseret i at høre hvordan det går, og tager gerne en snak om stort og småt.

Åbningstider:

Mandag til torsdag: 18.00 – 22.00

Søndag: 13.00 – 17.00Senest opdateret 07.12.2022 12:27 af LS
Apricore logo