Gå til sideindhold
Fritidscentre / Klub Nord / Fritids og ungdomskl.

Hvem er vi:

Velkommen til Fritidsklubben, som er et tilbud for børn og unge fra 4 klasse. Efter endt skoledag, kan børnene komme i en klub, hvor personalet er forberedt og parate til at lave forskellige aktiviteter for og med dem.

Det kan være i vores kreative rum hvor børnene kan lave mange forskellige ting. 

Der er også mulighed for at gå en tur i køkkenet, hvor der bages, koges bolsjer, eller laves lidt let mad som børnene kan hygge sig med, mens dagens oplevelser vendes med hinanden og personalet.

 

Er der en sanger, rock eller rap musiker gemt i børnene, kan de komme ned i musikrummet, hvor de kan lære at spille, synge og har mulighed for indspilning.

I salen er der mulighed for at spille billard, bordtennis, fodbold, hockey m.m.

I begrænset omfang har børnene også mulighed for at spille computer samt PlayStation 5 på storskærm.

 

Baren:

Hver dag efter skole, har man mulighed for at købe et let måltid mad i vores bar og i baren kan man også købe frugt, myslibar, yoghurt, m.m. Til at styre det økonomiske-også som forældre, har vi lavet et kontosystem, hvor forældrene har mulighed for at indsætte penge, kontant eller mobilepay.

 

Materiale konto:

Ligesom kontoen i baren, har man også en materialekonto, hvor man som forældre kan sætte penge ind, så ens barn kan deltage i f.eks. Ture ud af huset, overnatninger og deltage i de forskellige aktiviteter rundt i huset, såsom køkkenet, de kreative værksteder o.l.

 

Som medlem af fritidsklubben NFC har du hvert år mulighed for at deltage i nogle af vores faste ture og arrangementer bl.a. Musikstartercamp, Sommerkolonier, Ungdomsringens musikfestival, Klubbernes dag i tivolifriheden, Stjernedrys, Street-fodbold, RAP-Akademiet m.m.

 

Pris: 535 kr. pr. måned. Juli måned er betalingsfri

 

Åbningstider:

Mandag til fredag kl. 13.00 - 18.00

Tirsdag   kl. 13.00 - 20.00

Søndag kl. 16.00 - 21.00

 

Åbningstider: Ferier og skole fridage kl. 10.00 - 17.00

 

 

 

Juniorklubben:

Tilbud til børn og unge fra 4.klasse. Juniorklubben er et 2-dages modul hvor man kan komme tirsdag kl. 14.00 - 20.00 og fredag kl. 14.00 - 18.00. Juniorklubben har åben tirsdag og fredag kl. 10.00 - 17.00 i skoleferierne. Juniorklubben henvender sig primært til de børn der pga. andre interesser ikke har mulighed for at komme i klubben hver dag. 

Bemærk! Når man er indmeldt på JK modul, kan man kun deltage i de ture, arrangementer m.m. der ligger på disse 2 dage. Det er ikke muligt at deltage i koloni og weekendture. Pris: 245 kr. pr. måned. Juli måned er betalingsfri

 

Crossbanen:

Tilbud til børn og unge mellem 10 år til og med 18 år, som medlem i Nørremarkens

fritidsklub eller ungdomsklub har I også mulighed for at køre på cross og bokart på 

vores bane. Her kan i udleve jeres drøm som motorcross-/bokartkørere - Her kan I mærke suset i maven, solen skinnende på jeres ansigt, mens i flyver over bakkerne på vores crossere.

 

Til jeres forældre, kan i fortælle at sikkerheden er i top. Vi har det rette sikkerhedsudstyr og gode medarbejdere som stiller store krav til at sikkerhedsreglerne overholdes. Når i skal starte til cross/bokart: Vi skal have en skriftlig tilladelse fra jeres forældre til i starter til cross. I crossklubben hjælper vi hinanden, så derfor er I også med til at vedligeholde, rengøre og klargøre maskinerne.UK-medlemmer fra De Tre Sociale Klubber (NFC, Solsikkens FC og Club Midt) må komme på crossbanen. 

 

Åbningstider FK:

Mandag, onsdag, torsdag, fredag kl. 14.00 - 18.00 

Åbningstider UK:

Tirsdag kl.  14.00 - 19.00

onsdag kl.  18.00 - 20.00

Crossbanen er lukket i vinterhalvåret.

Adresse: Niels Finsensvej 8, 7100 Vejle

Priser: 25 kr. pr. eftermiddag og 25 kr. pr. aften.

 

Ungdomsklubben

Gratis tilbud til unge fra 13 til og med 17 år, så hvis du er inde for denne aldersgruppe, så kig forbi. Her er der medarbejdere der er klar på en snak, et spil eller andet sjovt. Ungdomsklubben er stedet hvor I unge kan mødes i aftentimerne - Det er her du kan mødes med dine venner eller komme og få nye. 

 

Vi har masser af muligheder for aktiviteter - både ude og inde. Det er her I kan udøve musik, rock, pop eller rap, spille bordtennis, fodbold, hockey, billard, computer, PlayStation og meget mere. Baren er åben hele aftenen, hvor du kan købe slik, sodavand, chips og frugt. I tidsrummet mellem 19.00 - 21.00. Vi har også mulighed for at tage på ture til stranden, biografen, gokart mm. Dette er dog med egenbetaling. 

Vi glæder os til at møde dig!

 

Åbningstider:

Mandag 19.00 - 22.00 

Onsdag  19.00 - 22.00 

Torsdag 19.00 - 22.00 

Fredag   19.00 - 22.00 

Søndag   16.00 - 21.00Senest opdateret 02.11.2023 10:39 af JM
Apricore logo